Slagord design

Horten kommune

Case

Lighthouse har laget designet for Horten kommunes slagord: Mulighetene er akkurat her (kreatør Petter Bryde, POL).  Slagordet representerer ny giv og formidler at “nå er det her det skjer.” Det generelle konseptet er rett og slett å formidle følelsen av at alle (unge og gamle borgere, turister, familier og bedrifter) er velkomne til Horten. Alle kan finne noe i denne byen som de liker: Mulighetene er akkurat her!

Inspirert av byens allsidighet og profilens retningslinjer, utformet vi et autentisk, uformelt og fremtidsrettet slogan som skulle legges til alt av kommunikasjonsmateriell, som kommunen bruker til å fremme og formidle hendelser og andre tiltak av sosiale interesser.

Om designet

Designet var basert på en skrifttype som kommunen allerede bruker i sin profil (som dekor-font). Vi tilpasset og endret denne noe, for å representere Hortens typiske egenskaper: inspirerende, nyskapende, småbyhyggelig og interessant.

Det enkle og friske slagordet ble designet for å fungere godt sammen med Horten kommune logotypen i Futura og #HortenLove-logotypen (begge designet av Lighthouse).
Stroplinen ble designet for å være en del av hverdagen: det fungerte bra i liten og stor skala på skilt og informasjonskiosker, på kjøretøy, bannere og benker.

Vi skapte et vedlegg til eksisterende merkevareretningslinjer med det formål å standardisere, kontrollere og konsolidere bruken av slagordet, sammen med andre eksisterende logotyper og emblemer.