Samarbeid med Chiara Aliotta

Prisbelønt designer

Lighthouse er stolte over samarbeidet med den prisbelønte og internasjonalt anerkjente italienske designeren, Chiara Aliotta. Vi har jobbet med Chiara på flere profilprosjekter, blant annet for kunder som Horten kommune og den nasjonale IT-kjeden Serit.

 

Designer for internasjonale selskap

I løpet av sin karriere har Chiara jobbet for internasjonale merker som Illy, Daelmans, Joomla, Osram, Vodafone, Nivea, m.fl. Arbeidet hennes har fått omtale i forskjellige magasiner og designbøker.

 

Prisbelønt designer

I 2015 ble hun av et stort internasjonalt designforum kåret til en av Europas 10 beste kvinnelige designere innenfor grafisk design, og hun har dessuten mottatt kunstnerisk anerkjennelse for sitt arbeid som Joomla! merkevareansvarlig. I 2017 fikk hun prisen DevelopHER Awards, i kategorien “Eye for Design”.

 

Jurymedlem for Awwwards

Siden januar 2018 er Chiara en del av den prestisjefylte juryen til Awwwards, en organisasjon som anerkjenner talent og innsats av de beste webdesignere, utviklere og byråer i verden.

 

Inspirasjon og daglig arbeid

Livet er Chiaras inspirasjon, og design er hennes måte å leve på. Hun blogger om skjønnheten i typografi, betydningen av god design, og hvordan hun som designer føler seg forpliktet til å skape minneverdige opplevelser. Hun tenker alltid ut nye måter å gripe publikums oppmerksomhet på, med sin unike stil.