Navy Race OCR

Et militærinspirert hinderløp

I august 2018 går det militærinspirerte hinderløpet Navy Race av stabelen. Navy Race vil foregå i militære omgivelser, på Karljohansvern i Horten.

 

Et prosjekt på dugnad

Sammen med Harelabb, Supercruiser / Hocus Focus og Cando Media har Lighthouse (på dugnad) laget promofilm for Navy Race. Alle aktørene ønsket å støtte opp om arrangementet, som en del av ånden i HortenLove. Her settes Horten på kartet, innenfor tøffe idrettsarrangement. Og Karljohansvern er jo en gammel marinebase, så dette er midt i blinken også med tanke på å formidle Hortens spennende marinehistorie.

 

Ble lagt merke til av US Navy Reserve Home Fleet

Kortfilmen er på ca. 90 sekunder, og den viser ei jente som gjør noen av øvelsene i hinderløypa. Her måtte vi jukse det litt til, for løpet har aldri vært arrangert tidligere, og hinderne er selvfølgelig ikke satt opp enda. Heldigvis kunne vi filme i spektakulære omgivelser, og ikke minst er krigsskipet KMN Narvik med på å skape prikken over i’en. De spesielle kulissene og det gamle krigsskipet gjorde at promoen ble lagt merke til av selveste US Navy Reserve Homefleet. Hvor stas er ikke det?

Vi ønsker alle deltagere lykke til i årets Navy Race 2018.